Misiunea si viziunea noastra

Vizualizari: 3401

Viziune la nivel național

Țelul nostru este de a construi o comunitate de parteneri (atât persoane fizice cât și juridice) care să fie capabilă să creeze  o schimbare pozitivă în raport cu producția energiei care folosește resurse regenerabile. Este de asemenea țelul nostru de a deveni un jucător dominant pe piața voluntară a certificatelor de carbon din România. Intenția noastră este de a implica și educa un număr cât mai mare de firme și persoane fizice în oportunitatea și beneficiile achiziționării de certificate de carbon de pe piața voluntară, în același timp creând un grad cât mai mare de conștientizare în societatea românească.

 

Responsabilitate individuală

Ne dorim ca economisirea energiei și neutralizarea emisiilor de carbon să devină o practică curentă pentru cât mai multe persoane, reducând deasemenea amprenta de carbon pentru firme.  Ne dorim un stil de viață care are drept scop scăderea permanentă a emisiilor de gaze cu efect de seră și să facem oamenii conștienți de pagubele pe care le cauzează consumul excesiv. Noi credem că acest lucru servește intereselor tuturor, fapt pentru care ar trebui să avem cu toții un standard de viață a cărui emisii de carbon să fie neutralizate complet. Suntem conștienți că acest lucru se poate îndeplini la nivel individual printr-o educație adecvată, prin schimbarea modului de a gândi a fiecaruia și prin încurajarea responsabilității sociale.

 

Conceptul de produse cu amprenta de carbon zero

Ne străduim să atragem atenția asupra importanței reevaluării atitudinilor și obiceiurilor noastre curente ca și consumatori, prezentând certificatele noastre de carbon, de calitate premium și să asigurăm o tendință care pune accentul pe neutralizarea amprentei de carbon. Scopul nostru este de a face clienții conștienți de mediul înconjurător, să ia în considerare următoarele aspecte atunci când achiziționează produse sau servicii: cum au fost acele produse făcute și cum au fost transportate, câte emisii de carbon au rezultat din aceste acțiuni, deasemenea cum pot fi neutralizate și nu în ultimul rând cum contribuie neutralizarea acestora la proiectele verzi.