Despre noi

Vizualizari: 3275

Muncim pentru a crea un viitor durabil și mai bun, și pentru a transmite tuturor mesajul că doar prin unirea forțelor putem opri deteriorarea planetei noastre înainte de a fi prea târziu.

Companiile există pentru a face profituri într-un mod responsabil. În calitate de cetățeni care muncim în aceste companii trebuie să recunoaștem realitatea – companiile noastre au un impact negativ asupra mediului, în ceea ce privește cantitatea de emisii de gaze cu efect de seră (GES) produsă iar noi o putem reduce .
Reducerea emisiilor de carbon nu este simplă, însă nici imposibilă!
Trebuie să evaluăm impactul negativ – sau “amprenta de carbon” – pe care compania dumneavostră o are asupra mediului; întocmim un plan de reducere a pagubelor pe care le produceți mediului înconjurător; găsim modalități de a face profit cu fiecare modificare adusă afacerii dumneavostră; punem în aplicare planul de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră (GES) și comunicăm în cele din urmă atitudinea dumneavostră în afaceri, lumii. Acest lucru, pe scurt, este ceea ce firma noastră de consultanță poate face pentru compania dumneavoastră. Planificăm, calculăm și implementăm soluții practice și eficiente pentru dezvoltarea durabilă a organizațiilor și pentru reducerea amprentei de carbon a acestora.

Nimeni nu știe mai bine decat dumneavostră cum vă merge afacerea. Noi putem însă vă spunem de pe margine unde ați putea face mai bine și cum se face în lumea largă treaba asta.

 

Comercializarea certificatelor de carbon pentru un viitor mai bun

Noi credem în puterea comunităților și a unirii forțelor pentru a le canaliza în așa fel încât fiecare să simtă efectele iar acestea să poată fi măsurate. Acest lucru se face prin reducerea emisiilor de dioxid de carbon, care are un efect pozitiv asupra schimbărilor climatice. Este misiunea noastră de a creea oportunități în piața voluntară de certificate de carbon și de a face cât mai larg cunoscute schimbările pozitive asupra mediului generate de comercializarea certificatelor de carbon.